Säljare

Vi på Cloudplanning satsar nu på att förstärka vår säljfunktion med en driven och initiativrik säljare med intresse för IT-lösningar.

Cloudplanning är ett tjänstebaserat IT-bolag med Sundsvall som bas. Vår affärsidé är att sälja färdigpaketerade digitala tjänster och lösningar (s.k. SaaS-tjänster) utifrån användarnas behov. Cloudplanning ingår i Mainport-gruppen, en snabbväxande koncern som samlar företag som ser digitaliseringens möjligheter att hjälpa aktörer i transport- och logistikbranschen effektivisera och arbeta mer hållbart. Vi är totalt ca 35 anställda med kontor i Sundsvall, Härnösand och Stockholm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och engagemang för direktförsäljning av SaaS-tjänster och produkter i Cloudplanning. Vi arbetar med färdigpaketerade digitala tjänster och lösningar till transportbranschen utifrån användarnas behov.

Dina arbetsuppgifter innefattar att självständigt boka in kundmöten och driva hela försäljningsprocessen från start till mål. Du ingår i vårt säljteam som kommer arbeta nära tillsammans.

Som säljare bidrar du till att, tillsammans med ledningsgrupp, prioritera marknadsområden och säljkanaler för att optimera försäljningen. Du kommer även medverka vid workshops och möten avseende utveckling av tjänster i syfte att stärka erbjudandet mot slutkund.

Erfarenhet/Kompetens

Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi, sälj och/eller IT och erfarenhet av att driva säljarbete i en liknande roll. B-körkort och möjlighet att resa regelbundet är ett krav.

Meriterande med erfarenhet av:

  • Försäljning av SaaS-tjänster
  • Projektledning, implementation av system för transportsektorn
  • Abonnemangsförsäljning
  • Förhandling B2B

Vårt erbjudande:

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Arbetstiderna är 8-17 och du utgår från vårt kontor Sundsvall. Finns även möjlighet till visst distansarbete. Vi erbjuder tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling.

Hur söker du?

Låter det som en perfekt roll för dig? Vi hoppas det! Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Skicka in cv och personligt brev till jobb@mainport.se. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på jobb@mainport.se