Om Cloudplanning

Färdigpaketerade digitala tjänster och lösningar

Cloudplanning är ett tjänstebaserat IT-bolag med Sundsvall som bas. Vår affärsidé är att sälja färdigpaketerade digitala tjänster och lösningar (s.k. Saas-tjänster, Software as a service) till transportbranschen och utifrån användarnas behov. Tack vare att vi har flera nöjda kunder kan kostnader för tjänsterna hållas nere, samtidigt som fler kunder bidrar till att tjänsterna kan vidareutvecklas och anpassas för kundernas nytta. Cloudplanning började utvecklingen av digitala tjänster till enstaka kunder i transportbranschen för över tio år sedan. År 2019 tog vi steget att sälja dessa till andra/fler kunder.

 

Alla tjänster hos Cloudplanning har egna användargrupper bestående av representanter för våra kunder. Här möts kunder och Cloudplanning för att diskutera hur tjänsterna kan utvecklas över tid och göra ännu större nytta för våra användare.

 

Om Transportportalen

Transportportalen som lanseras under hösten 2021 kommer att bli plattformen för alla våra nuvarande och framtida tjänster. Helt molnbaserat och utvecklat med den modernaste tekniken ger Transportportalen våra kunder möjligheten att bara nyttja/köpa de tjänster dom behöver, allt med ett inlogg oavsett antalet tjänster och allt tillgängligt överallt och ständigt uppdaterat tack vare molnlagringen.

 

Transportportalens innehåll och utbud av tjänster kommer ständigt att utvecklas. Detta i nära dialog med våra kunder via våra användargrupper.

10

Års
erfarenhet

Med hjälp av våra tjänster skapar vi en förbättrad möjlighet att driva din verksamhet lönsammare, säkrare och på ett enklare sätt.

Med hjälp av våra tjänster skapar vi en förbättrad möjlighet att driva din verksamhet lönsammare, säkrare och på ett enklare sätt.

+

Registrerade användare

Utvecklingstimmar