Den 16 januari lanserar Cloudplanning en ny uppdaterad version av sin succétjänst, kör- och vilotidsutbildning.

Tjänsten med drygt 8,000 st användare över hela landet har bl.a. uppdaterats med ett helt nytt avsnitt, “mobilitetspaketet”. Dessutom har kunskapsfrågorna uppdaterats och en helt ny berättarröst leder besökarna genom utbildningen.


"Grunden i den nya, uppdaterade utbildningen består till stor del av tidigare innehåll, men då regelverket uppdaterats behöver vi självklart följa med"

– Johan Sundberg, affärschef på Cloudplanning

Cloudplanning har använt sig av kör- och vilotidsexperterna Björn Strandqvist och Jonas Weiss Sandström från KG Sandström / Idha-Online för de innehållsmässiga delarna. Johan Sundberg fortsätter “Sedan en tid tillbaka har vi haft ett utökat samarbete med KG Sandström/Idha-Online varför det känts både naturligt och rätt att arbeta tillsammans med Björn och Jonas. Deras erfarenhet, kunskap och rykte på området är grundmurat och en garant för att utbildningens kvalitet har kunnat bibehålla


Cloudplannings digitala kör- och vilotidsutbildning är en av landets största utbildningar inom området, och intresset för utbildningen har accelererat inte minst i samband med pandemin.

"Grunden i den nya, uppdaterade utbildningen består till stor del av tidigare innehåll, men då regelverket uppdaterats behöver vi självklart följa med"

– Johan Sundberg


Cloudplannings digitala utbildning gör att du snabbt, enkelt och på rätt sätt säkrar upp dina kör- och vilotidsrutiner efter de lagar och förordningar som gäller. Tjänsten innefattar utbildning i form av digitala filmer, kunskapstest baserat på filmernas innehåll samt dokumentation på varje användare samt företagets arbete med att säkerställa ett säkert och proaktivt arbetssätt på området.

Cloudplannings digitala kör- och vilotidsutbildning är en av ett flertal tjänster i Cloudplannings plattform transportportalen. Företagsabbonnemang i transportportalen kostar 349 kr/månaden, för kör- och vilotidsutbildningen tillkommer sedan en kostnad på 199 kr/användare och år.

Intresserad av att veta mer och/eller få en demonstration? Kontakta Johan Sundberg: johan.sundberg@cloudplanning.se alt. 070/8553535.

Jag vill veta mer om Kör- och vilotidsutbildning

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.